joi, 22 septembrie 2011

Au mai rămas 2 zile până la Ziua de Curățenie Națională. Let`s Do It, Romania!


Mai sunt doar 2 zile până la marea curăţenie naţională, iar pregătirile pentru 24 septembrie sunt pe ultima sută de metri. Echipa „Let`s Do It, Romania!” a afişat pe site lista punctelor de inregistrare disponibile în fiecare judet, lista care va fi completată în zilele care urmează.

Iată care sunt cele mai importante informaţii despre Ziua de Curaţenie Naţională:

1. Voluntarii sunt asteptaţi sâmbătă dimineaţă, de la ora 8, la punctul de înregistrare cel mai apropiat de zona în care locuiesc. Este foarte important ca toţi voluntarii să treacă pe la un punct de înregistrare, ca să primească informaţii despre curăţenie, să semneze instrucţiunile de siguranţă şi să fie luaţi în evidenţă pentru rezultatele proiectului.

2. Curăţenia durează de la ora 8 la ora 15. După această oră începe ridicarea sacilor cu deşeuri.

3. Voluntarii sunt rugaţi să parcurgă Manualul de Curăţenie și Normele de siguranţă cu toate informaţiile necesare despre curăţenie

5. În cazul în care se poate, voluntarii sunt rugaţi să vină cu propria pereche de mănuşi şi rolă de saci (120l).

6. Îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată condiţiilor meteo.

7. După curaţenie, toţi voluntarii sunt rugaţi să confirme rezultatele activităţii lor, pentru a fi determinate zonele curăţate datorită proiectului “Let`s Do It, Romania!”. Modalitatea de raportare presupune trimiterea unui sms la numărul 1714 cu următorul format: Abreviere judeţ, Număr membri echipă, Număr saci strânşi, ID morman (dacă există). O alta variantă este aceea de a accesa la mormanul alocat anterior pe site opţiunea „Curăţat”.
 

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” a pus  la dispoziţia tuturor celor interesaţi de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-30 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curăţenia naţională.

Let`s Do It, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune  curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

Persoane de contact:
Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut prietene verde!

Eşti binevenit să comentezi despre cele verzi şi cele uscate din zona eco românească şi internaţională.

Lauda - câtă vreme nu e periere - dar şi critica - dacă nu vine să desfiinţeze - sunt binevenite.

Nu se va accepta însă poluarea cu spam şi intervenţiile necivilizate.

Mulţumim de înţelegere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii pe Facebook