miercuri, 21 martie 2007

Emisiune a Naţiunilor Unite în direct pe internet - Ziua Mondială a Apei 2007


Mâine 22 mai 2007 este celebrată Ziua Mondială a Apei. Cu această ocazie Naţiunile Unite transmit în direct o emisiune ce poate fi vizionată de oricare dintre noi în direct de pe calculatorul de acasă. Pentru a putea participa însă este necesar să vă înscrieţi pe lista RVSP la adresa:

De ce este importantă apa? Cred că este evident... Întreaga viaţă de pe această planetă s-a născut şi este susţinută de apă.

În această emisiune de care pomeneam, va lua cuvântul Dr. Sandra Postel, Directorul  Global Water Policy Project. Ea a studiat problemele legate de apă timp de peste douazeci şi cinci de ani şi a scris mai multe cărţi de succes, printre care cea mai premiată se intitulează "Ultimele oaze".

După cuvânt va veni rândul muzicii. Vezi fi părtaşi la Water Music Concert care anul acesta o va aveaca invitată pe Mary Youngblood, laureată cu Grammy pentru muzica sa inspirată din tradiţiile amerindienilor.

Dacă nu v-am convis incă, iată bomboana de pe tort. Cei curiosi şi cunoscatori ai limbi engleze vor avea astfel ocazia de a le pună întrebări specialiştilor cu privire la impactul acţiunilor umane asupra surselor de apă, şi la modul în care putem raţiona şi utiliza apa într-un mod etic.

Deci, să nu uităm să deschidem microfoanele...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut prietene verde!

Eşti binevenit să comentezi despre cele verzi şi cele uscate din zona eco românească şi internaţională.

Lauda - câtă vreme nu e periere - dar şi critica - dacă nu vine să desfiinţeze - sunt binevenite.

Nu se va accepta însă poluarea cu spam şi intervenţiile necivilizate.

Mulţumim de înţelegere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii pe Facebook