luni, 6 iulie 2009

Scuze şi mulţumiri

Iată că, după o pauză îndelungată de aproximativ doi ani, blogul Activistul Verde a reînviat!

Mai întâi de toate vreau să le prezint scuzele mele tuturor vizitatorilor, comentatorilor şi abonaţilor acestui blog pentru aceasta nedorită, îndelungată şi neanunţată "vacanţă". Evenimente şi factori aflaţi dincolo de voinţa mea au intervenit brusc şi m-au ţinut - în toţi aceşti ani - departe de tastatură şi de lumea online.

 În răgazurile pe care le-am avut spre a-mi citi mailurile am avut bucuria să constat că în absenţa mea, blogul era viu, creştea, hrănit de interesul şi curiozitatea cititorilor săi.

De aceea, dragi prieteni, sper că nu va părea un simplu gest de curtoazie dacă vă mulţumesc pentru aceasta. M-am bucurat cu adevărat pentru fiecare comentariu primit. Comentariile pertinente m-au inspirat, criticile mi-au dat de gândit iar laudele voastre au fost cele care mi-au susţinut moralul în lungul timp petrecut departe de lumea bloggingului.

Unii dintre voi mi-aţi scris aici sau pe email cerându-mi sfatul şi ajutorul în diverse probleme legate de subiectul blogului. Trebuie să recunosc că m-am simţit uşor măgulită de creditul pe care mi l-aţi acordat, dar în acelaşi timp, sincer întristată din pricină că nu v-am putut fi de nici un ajutor.

Oricum, păstrez ideile voastre în minte, şi promit că voi reveni pe viitor cu articole pe temele inspirate de voi, şi astfel poate, - cine ştie! - chiar dacă este prea târziu pentru a vă mai fi vouă de folos, le va folosi altora, aflaţi în aceeaşi situaţie.

În încheie, le mulţumesc abonaţilor mei pentru răbdarea pe care au avut-o aşteptând "reînfrunzirea" blogului, precum şi tuturor prietenilor mei de acasă şi din lume care m-au încurajat să merg înainte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut prietene verde!

Eşti binevenit să comentezi despre cele verzi şi cele uscate din zona eco românească şi internaţională.

Lauda - câtă vreme nu e periere - dar şi critica - dacă nu vine să desfiinţeze - sunt binevenite.

Nu se va accepta însă poluarea cu spam şi intervenţiile necivilizate.

Mulţumim de înţelegere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii pe Facebook