duminică, 15 aprilie 2012

Coşuleţul cu ouă şi urări de Paşte...

În această perioadă a Paştilor le dedic o frumoasă felicitare tuturor prietenilor naturii - care au curiozitatea de a citi acest blog - dar şi prietenilor personali - care îmi fac bucuria de a poposi din când în când pe aici. Aceasta este o felicitare vizuală care, prin colorit şi simbolistică, sper să bucure ochiul şi să lumineze sufletul.

N-am să ascund faptul că mă bucur ca un copil pentru că am realizat această fotografie şi că prin intermediul acestei imagini vreau să transmit un mesaj.

Printre altele, vreau să arăt cât de frumoase (şi sănătoase!) pot fi ouăle vopsite natural, cu plante, fără a folosi deloc vopseaua chimică.

Vreau să arăt că se pot face aranjamente interesante folosind doar câteva ouă vopsite, o floare, un coşuleţ nou, cumpărat din piaţă, un şerveţel vechi lucrat pe etamină şi alte câteva obiecte mici dar cu o puternică valoare simbolică şi sentimentală, pe care le poţi găsi prin casă.

Şi vreau să sper că măcar acum, de Paşte, vom simţi că noul şi vechiul pot coexista şi că domenii pe care unii oameni tind să le perceapă ca fiind dezbinate, străine unele de altele, în realitate sunt convergente şi se sprijină reciproc...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut prietene verde!

Eşti binevenit să comentezi despre cele verzi şi cele uscate din zona eco românească şi internaţională.

Lauda - câtă vreme nu e periere - dar şi critica - dacă nu vine să desfiinţeze - sunt binevenite.

Nu se va accepta însă poluarea cu spam şi intervenţiile necivilizate.

Mulţumim de înţelegere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii pe Facebook