joi, 3 mai 2012

Un căţel bagă spaima în găini

Cine are răbdare şi plăcere să urmărească animalele poate găsi deseori motive să se minuneze, să se înduioşeze, să cadă pe gânduri, ori să râdă cu poftă.

Frântura de viaţă animală surprinsă în videoclipul de mai jos intră chiar în această ultimă categorie, descreţitoare de frunţi.

Acestea find zise, să facem cunoştinţă cu Diana, o căţeluşă pe pe plaiuri olteneşti care şi-a propus să fie... antrenor de jogging la găini! O fi auzit ea că ouăle eco trebuie să provină de la găini nestresate, care îşi menţin condiţia fizică şi au la dispoziţie un spaţiu mai întins.

E drept, după cum se poate lesne vedea din video, tovarăşele cu pene ale Dianei au toată curtea la dispoziţie, însă în privinţa faptului că nu ar fi stresate... asta nu se mai poate garanta!

 

Videoclipul este creaţie proprie. Cer scuze pentru calitatea lui slăbuţă. A fost filmat cu un aparat foto iar animalele m-au luat mereu prin surprindere, s-au manifestat liber, nimic nu este regizat. De aceea imaginea este tremurată, pixelată, iar "protagoniştii" apar şi dispar din cadru după cum îi mână voia... ori frica. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut prietene verde!

Eşti binevenit să comentezi despre cele verzi şi cele uscate din zona eco românească şi internaţională.

Lauda - câtă vreme nu e periere - dar şi critica - dacă nu vine să desfiinţeze - sunt binevenite.

Nu se va accepta însă poluarea cu spam şi intervenţiile necivilizate.

Mulţumim de înţelegere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii pe Facebook